Time for snowboardin'

No sitter eg & Malene på kver vår data for at vi begge skal kunne skrive blogg samtidig. Kjekt. I tillegg ser eg ho på web camera .. merkelig kanskje, siden eg berre kan snu meg 90 grader og så er ho der.

I morra dra vi til Hemsedal, og eg gleda meg! Vi har planlagt å stå opp ca kl 9, og det skal vi klare super fint. Vi har til og med funne fram alt vi skal ha på oss! Max kosekle, rett & slett.
Anyways, Malene sin bag er HUGE. Sånn ca dobbelt så stor som min. Men faen heller, ho har gode grunna til det òg! Eg har jo papsi som kan bære både sengekle, sko osv .. det har ikkje ho, dessverre.

Eg har òg funne ut at Malene er ganske så søt når ho skal planlegge, altså, finne ut ting. Ho snakka med seg sjøl! Haha, eller, kanskje ho berre tenke høgt? Uansett, ho organiserte ganske så bra & konkluderte med at ho skulle ønske mora var like høg som ho. Grunn: jo, kleda hennas er visst "fantastiske".

Vi har i tillegg spist opp (snart) en heil pose med "Klassikere". Mmm, delicious! Utrulig gode ting oppi den posen altså. Den har blitt spist med omsyn (eller kordan i helsikke man seier det..). Ikkje nok med det, vi har i tillegg spist helt likt. Først den sjokoladen, så den, så den, så den. Vi hadde gleda oss begge to til å spise den ganske så luksuriøse sjokoladen "Mandel stang", men den skuffa. Den smakte .. ja, ikkje godt å sei.
Men Soloen uten tilsatt sukker derimot! Herregud, det smakte godt! Eg har aldri syns Solo har smakt så godt før. Eg veit ikkje koffor, men .. det var berre kjempe godt. En av grunnane er vel kanskje at eg ikkje har drukke det på 532908025 år. Men heldigvis handla mora til Malene den inn, sånn at vi fikk oppleve den fantastiske kjensla.

Ja, som dokke ser er vi FULT klare for pro snowboard i morra.

3 kommentarer:

Anonym sa...

eg har aldri tenkt på at eg snakka med meg sjøl.. Gjør eg virkeli det? :p haha

Det blir jamme PRO snowboarding på oss i mårra jaa ^^

Helene sa...

Haha, jaa! Kjekt å høre på då :-D

Absolutt.

Anonym sa...

gøygøygøygøy! :D